Palást csoport indul 2020 májusában

Palást csoport indul októberben, amely egy hét hónapon át tartó programsorozat első alkalma lesz. Válságodból legyen lehetőség, valaha vérző sebedből lelked dísze.

10940599_10205679147400820_3703256098733723316_n

A Palást egy módszer, amely a testen keresztül oldja érzelmi elakadásainkat. Mindannyian hordozunk belső, sokszor magunk előtt is elrejtett sebeket, legyen az veszteség, gyász, szégyen, olyanokat, amelyeket életünk végéig viszünk magunkkal. Azt vallom, hogy ezek az élmények, ha feldolgozzuk őket, bennünket erősítenek. Vihetem őket végig úgy, mint egy nehéz, vizes pokrócot a lelkemen, de mi van akkor, ha kézzelfogható dísszé “varázsoljuk” őket?

Minden alkalmat egy körülbelül egy-másfél órás, a Nia 5 Stages-t segítségül hívó mozgással kezdünk, amiben a szomatikus memóriánkat aktivizáljuk, meditatív, lassabb, úgynevezett autentikus mozdulatokat hajtunk végre. Mindenki saját magának fogalmazza meg, hogy mi az a “sebhely”, amiből szeretne díszt csinálni. Aki úgy érzi, megoszthatja a többiekkel, de nem kötelező. Mindenki kap egy szép palástot, amire a díszeit felvarrhatja, ragaszthatja, úgyhogy lesz csipke, flitter, gyöngy kéznél.  A program hét hónapon keresztül tart, havi egy alkalommal. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki. A csoport zárt és mivel hónapokig tart, szükség van az elköteleződésre. Hiszek a közösség erejében, és abban is, hogy bajaink, problémáink ebben a mátrixban időben/vel alakultak ki, ahhoz, hogy begyógyítsuk őket, idő kell.

A foglalkozások helyszíne a Shift Stúdió az Andrássy út 35-ben, a foglalkozások időtartama körülbelül 6 óra (10-16 óráig).

Mikor gyere?

Ha kimerültnek, elnémítottnak, gyengének, becsapottnak, kedvetlennek érzed magad.
Ha hiányzik az inspiráció, az elevenség.
Ha úgy érzed erőtlen vagy.
Ha kételkedsz, ha nem tudod a dolgaidat végigvinni.
Ha nem tudod a saját tempódat tartani.
Ha nem mersz feltárulkozni.
Ha úgy érzed, semmilyen szégyent nem tudsz elviselni.
Ha nem mersz útnak indulni.
Ha nem mersz visszaharapni, amikor már nincs más lehetőséged.
Ha úgy érzed kiszívják az erődet és nem tudsz a saját ciklusod szerint élni.

Ha kérdésed van, a niakinga@gmail.com címen írj.

"A nők pedig, akikkel dolgozom, királynők akarnak lenni. Az egyik első kérdés, amit felteszek nekik, hogy fel tudnak-e állni? Mindig úgy tartják, hogy igen, és mindig kiderül, hogy nem. Úgyhogy először megtanítom őket lemenni a földre, hogy lássák, merre van a felfelé, és hogy nem szégyen néha megkapaszkodni.  A felálláshoz bátorság kell, nem kevés, de olyan szépet keveset szoktam látni, mint azoknak a nőknek a ragyogó szemét, akik maguktól állnak föl, bármilyen érzelmi, lelki helyzetben is kerültek a padlóra.

A másik kérdés, amit felteszek, hogy van-e merszük nőnek lenni? Igazinak? Vagy inkább maradnak örök lányok? Aki a konfekció-kompatibilitásra törekszik, azt tartja kényelmesnek, az nagy valószínűség szerint a lány rubrikát ikszeli be. Nem fogja szeretni magát, őt szeressék mások, ő nem akar olyan lenni, amilyen valójában, ő olyan akar lenni, mint mások. Aki önazonosságra törekszik, annak kisimul a homloka, ragyog a szeme és olyan szép, mint amilyet a festményeken szoktunk látni." (Brezina Kinga)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.