Rólam

Brezina Kinga vagyok, Nia tanár, a Palást módszer életrehívója. 2008-ban találkoztam a Niával, amit 2010 óta tanítok kiapadhatatlan szenvedéllyel. Palást foglalkozásokat 2014 óta tartok, és nem tudom elmondani, hogy milyen hálás vagyok az életnek azért, hogy ez a lehetőség megtalált és én voltam olyan bátor, hogy éltem vele.

kingabwMélyen hiszek a test intelligenciájában, abban, hogy mindannyiunkban ott van az az erő, ami ezt a varázslatos táncot, amit életnek hívunk, vezérli, megtartja, segíti. Hiszek benne, hogy bármi, bárki is a partnerem a táncban, abból tanulhatok és amit tanultam, azt át is tudom adni. Hiszek benne, hogy a világon a legbiztonságosabb hely, ahol lehetek, az a testem. Hiszek benne, hogy amit a gondolkodó elme elfelejtett, arra a test még mindig emlékszik, és éppen ezért minden sérülést, sebet a test segítségével be is tudunk gyógyítani. Mélyen hiszek abban, hogy egyszer minden sebet ki kell tisztítani és össze kell varrni, és hogy ezek a sebhelyek is hozzájárulnak ahhoz aki és ami ebben a pillanatban vagyok.

Köszönöm mesteremnek, Helen Terry-nek, hogy van, hogy tanít, Debbie Rosas-nak, aki lámpásom ezen az úton, és dr. Clarissa Pinkola Estes-nek, hogy bemutatta a sebhelyesek klánját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.