Mire borul a Palást?

A Palást a test bölcsességét hívja segítségül, hiszen amit a gondolkodó elme már elfelejtett, vagy el akar felejteni, arra a test még mindig emlékszik. Éppen ezért, minden alkalmat egy körülbelül egy órás, speciális, meditatív, lassú, autentikus mozgássorral kezdünk. Mindenki kap egy palástra való anyagot, amire a sebhelyeit, a díszeit felvarrhatja, úgyhogy van csipke, flitter, gyöngy kéznél. Minden alkalmon van egy közös ebéd, az utolsó alkalmon pedig egy közös tánc. A program  hét hónapon keresztül tart, havi egy alkalommal, minden alkalom között három-négy hét telik el, hogy a mozgássorral elindított idegrendszeri érés, harmonizálás a maga természetes idejében mehessen végbe.

Palást csoportok zártak,  és mivel a folyamat hónapokig tart, a résztvevők első próbatétele maga az elköteleződés.

Hiszek a közösség erejében, és abban is, hogy bajaink, problémáink ebben a mátrixban időben/vel alakultak ki, ahhoz, hogy begyógyítsuk őket, idő kell. A Palást Debbie Rosas Nia 5 Stages módszere és Dr. Clarissa Pinkola Estes  tevékenysége előtt hajt fejet, nyer belőle inspirációt, és tanít önmagunkból önmagunkra.

A Palást-tal kapcsolatban az oldalon, kiadott anyagokon lévő információk, szövegek kizárólag a forrás megjelölésével, módosítás nélkül idézhetőek, használhatóak fel. A képek felhasználása engedélyhez kötött. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.